Οι γεωτεχνικοί σε αριθμούς

GEOTEE2


dasarxeio.com

Στην ιστοσελίδα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) έχουν αναρτηθεί στατιστικά στοιχεία που αφορούν τα εγγεγραμμένα μέλη του και πιο συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία γεωγραφικού ενδιαφέροντος και τα αντίστοιχα εργασιακού ενδιαφέροντος που αφορούν μέχρι και την περίοδο της 31ης Αυγούστου 2016. (Στατιστικά).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΩΤΕΕ, τα στοιχεία αφορούν συνολικά την εικόνα των γεωτεχνικών αλλά και ειδικά τα δέκα (10) Περιφερειακά Παραρτήματα του Επιμελητηρίου και όλες τις ειδικότητες ξεχωριστά (γεωπόνοι, δασολόγοι, κτηνίατροι, γεωλόγοι και ιχθυολόγοι) και εμφανίζονται στοιχεία που αφορούν την κατανομή των κλάδων κατά Παράρτημα και Νομό, όπως και την κατανομή των κλάδων κατά Παράρτημα και Απασχόληση.

Επιπλέον, προκειμένου να μπορούν να γίνονται συγκρίσεις μπορείτε να βρείτε και τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν την περίοδο μέχρι και τον Απρίλιο του 2015.

Προκειμένου να μπορούν να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την κατανομή των κλάδων και την απασχόληση, το ΓΕΩΤΕΕ αναφέρει ότι θα επακολουθήσει νεότερη Ανακοίνωση με την ποιοτική ανάλυση των στατιστικών στοιχείων.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΛΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

2. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

3. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ


.
Δημοσιεύτηκε στο dasarxeio.com | 24.11.2016

follow_fb.gifΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: