Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από ανάπηρο αρκουδάκι

Γράμμα στον Αγιο Βασίλη, «στέλνει» ο Ούσκο, το ανάπηρο αρκουδάκι που έχει περιθάλψει ο «Αρκτούρος» και είναι το μόνο στον κόσμο που… περπατάει με καροτσάκι.

«Άγιε Βασίλη, φέτος ήμουν πολύ δυνατό αρκουδάκι. Το 2016 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για μένα. Οι γιατροί που με εξέτασαν βρήκαν ότι το πρόβλημα στη σπονδυλική μου στήλη δεν διορθώνεται και ότι δεν θα μπορούσα ποτέ ξανά να περπατήσω κανονικά. Ευτυχώς ήμουν σε καλά χέρια στον “Αρκτούρο” και οι φροντιστές του μου έφεραν ένα ειδικό καροτσάκι που σχεδιάστηκε ειδικά για μένα. Είμαι, μου είπαν, το πρώτο αρκουδάκι στον κόσμο που περπατάει με καροτσάκι! Χάρη σ’ αυτό μπορώ να περπατάω, να ψάχνω τροφή και να παίζω στην πισίνα που μου έφτιαξαν γιατί τρελαίνομαι για τα παιχνίδια στο νερό! Άγιε Βασίλη, για τη νέα χρονιά δεν θέλω κάποιο δώρο για μένα. Θέλω να βοηθήσεις τον “Αρκτούρο” να συνεχίσει να με φροντίζει. Κι εγώ υπόσχομαι να είμαι καλό και δυνατό αρκουδάκι».

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος του Αρκτούρου Πάνος Στεφάνου, το αρκουδάκι περπατάει χάρη σε ένα ειδικό καρότσι, το οποίο και πρέπει να αλλάζει καθώς μεγαλώνει.

«Εχουμε ήδη προμηθευτεί το τρίτο καροτσάκι στο οποίο δεν έχει ανέβει ακόμα, αλλά πολύ σύντομα θα το χρησιμοποιήσουμε με στόχο να καλύψει τις ανάγκες του στο εξής» ανέφερε, προσθέτοντας ότι πλέον ο Ούσκο δεν σέρνεται και οι πληγές που είχε δημιουργήσει πριν προμηθευτούν το καρότσι, έχουν επουλωθεί.

ΑΠΕ-ΜΠΕΚατηγορίεςΆγρια ζωή

Tags: , ,

2 replies

 1. όταν κάποιοι ξεπερνάνε τα όρια της γελοιότητας στην αναζήτηση συνδρομών τότε είναι προφανές πως το ταμείον είναι μείον.

  στη φύση ένα ανάπηρο ζώο παίρνει το δρόμο του όπως ορίζει ο απόλυτος, αμείλικτος και πολύτιμος νόμος της φυσικής επιλογής.

  στον αρκτούρο, το ανάπηρο ζώο χρησιμοποιείται μαζι με τις φαιδρότητες για αηβασίληδες για να φέρει φράγκα.

  μοναδικό στον κόσμο φυσικά το φαινόμενο, μιας και μόνο εδώ δεν υπάρχουν όρια στον κατήφορο.

  και δώσε πόνο ο ούσκο το καυμένο το αρκουδάκι.

  όσο υπάρχουν ανόητοι…

  • Η λογική σου και ο τρόπος που την μεταφέρεις σπάει κόκκαλα… Εχεις γράψει σε μια σειρά προτάσεων αλήθειες που άλλοι δεν λένε , όυτε μετά απο βασανιστήρια !!!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: