Φάμελλος στην ΕΡΤ: Οι δασικοί χάρτες έγιναν για να αποτυπωθεί η νομιμότητα – Ρυθμίσεις

famelos_ert

Μιλώντας στην Πρωινή Ζώνη, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας σημείωσε ότι προωθείται νομοθετική ρύθμιση για την αντιμετώπιση προβλημάτων σε αγροτικές εκτάσεις οι οποίες εμφανίζονται δασικές ή αναδασωτέες περιοχές. 

«Οι δασικοί χάρτες έγιναν όχι για ν’ αμφισβητηθεί η περιουσία των πολιτών αλλά για να αποτυπωθεί η κανονικότητα και η νομιμότητα» τόνισε ο κ. Φάμελλος και πρόσθεσε ότι οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις ενστάσεις τους «χωρίς φραγμούς» σε διάστημα 60 ημερών από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Πηγή: ΕΡΤ1



ΚατηγορίεςΔασικοί Χάρτες

Tags: , , , ,

1 replies

  1. Ο κ. Φάμελος και οι λοιποί (αν)αρμόδιοι Υπουργοί (Αποστόλου, Τσιρώνης κλπ) απλά λαϊκίζουν και κοιτάν πως θα τη βγάλουν light από αυτή την καυτή πατάτα που τους έπεσε στα χέρια, χωρίς να τους ενδιαφέρει η ουσία.

    Το αποτέλεσμα θα είναι να βασιλέψει και να επιβραβευθεί η ανομία. Και εξηγώ…έχω εκχερσώσει 5-10-50-100 στρέμματα (μη σας φαίνεται υπερβολή τα νούμερα) τα δουλεύω και κερδίζω χρήματα από αυτά, παίρνω και την επιδότηση. Με το δασικό χάρτη με τσακώνουν αλλά δεν πειράζει…τα 200 – 300 ευρώ που πρέπει να πληρώσω ανά στρέμμα (με άτοκες δόσεις παρακαλώ) για να τα πάρω είναι πολλά και θα τα ρίξουν, για τις (παράνομες) επιδοτήσεις που έλαβα (από κάτι που δεν ήταν δικό μου) δεν τρέχει τίποτα και όλα καλά….
    Και κάθεσαι κοιτιέσαι στον καθρέφτη και λες…μα πόσο μακάκας είσαι που είσαι νόμιμος και τυπικός…Με τη μάζα …. με τη μάζα, το λαμογιλίκι και το τραμπουκοτζαμπατζιλίκι. Έτσι κάνεις προκοπή και όχι με την τιμιότητα και τον ιδρώτα σου….
    ΜΠΡΑΒΟ για το ήθος!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading