Οι επτά Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

Την απόφαση για τους εφτά νέους επικεφαλής των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων που επελέγησαν από το ΑΣΕΠ υπέγραψε συμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες:

-Στην Αποκεντρωμένη Αττικής επελέγη ο Σπύρος Κοκκινάκης, πρώην γενικός γραμματέας Υγείας και στενός συνεργάτης του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή

-Στην Αποκεντρωμένη Μακεδονίας-Θρακης, Γενικός Γραματέας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της Διεύθυνσης Κοινωφελών Περιουσιών Ιωάννης Σάββας.

-Στην Αποκεντρωμένη Θεσσαλίας-Ηπείρου-Στερέας Ελλάδας η επιλογή είναι ο δασολόγος-περιβαλλοντολόγος  και πρώην αντινομάρχης Μαγνησίας Νίκος Ντίτορας.

– Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης αναλαμβάνει η Δρ. Μαρία Κοζυράκη, δασολόγος – περιβαλλοντολόγος και αρχιτέκτονας τοπίου.

-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου-Ιονίων νήσων καθήκοντα Συντονιστή αναλαμβάνει ο δικηγόρος, Διευθυντής Διοίκησης και μέλος του ΔΣ του Διοικητικού Επιμελητηρίου Νίκος Παπαθεόδωρου.

-Επικεφαλής της Αποκεντρωμένης Διοίκησηςη Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας παραμένει ο ασκών σήμερα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα, Βασίλης Μιχελάκης και

-Τέλος, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου παραμένει ο, επίσης, ασκών σήμερα τα καθήκοντα Γ.Γ., ο Νίκος Θεοδωρίδης. Ο κ. Θεοδωρίδης είναι δασολόγος – περιβαλλοντολόγος και διδάκτορας (Ph.D.) της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ.

Πληροφορίες: http://www.aftodioikisi.grΚατηγορίεςΕπικαιρότητα

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: