Τσιρώνης: «Ευκαιρία οι δασικοί χάρτες»

Στη Λάρισα βρέθηκε το Σάββατο ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, συμμετέχοντας σε ημερίδα για την κοινωνική αλληλέγγυα οικονομία. Σε δηλώσεις του στη Θεσσαλία Τηλεόραση, ο κ. Τσιρώνης τόνισε, όσον αφορά το θέμα των δασικών χαρτών, ότι πρόκειται για μία χρυσή ευκαιρία για τους πολίτες προκειμένου να νομιμοποιήσουν οριστικά και αμετάκλητα εκτάσεις και ακίνητη περιουσία, που βρίσκονται σε αμφισβητούμενο καθεστώς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργού, Σωκράτη Φάμελλου, από θεσσαλικής πλευράς δεν έχουν ανταποκριθεί οι δήμοι Ζαγοράς-Μουρεσίου, Νότιου Πηλίου, Οιχαλίας, Σκοπέλου, Τυρνάβου και Φαρσάλων, ωστόσο σε πολλές περιοχές καταγράφονται προβλήματα, με τους κατοίκους να τονίζουν οι δασικοί χάρτες περιλαμβάνουν κατοικημένες και καλλιεργούμενες, εδώ και δεκαετίες, περιοχές.

«Μπορούν οι πολίτες να τελειώνουν με αυτό το θέμα μια και καλή» τόνισε ο κ. Τσιρώνης, στεκόμενος στην αναγκαιότητα των δασικών χαρτών, ώστε να ξεκαθαρίσει και αυτό το πεδίο και να μην υπάρχουν εμπόδια για αναπτυξιακές κινήσεις και επενδύσεις.

Πηγή: www.thessaliatv.gr

 ΚατηγορίεςΔόμηση - Αυθαίρετα, Δασικοί Χάρτες

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: