Πρόσληψη 70 δασολόγων και 30 δασοπόνων για τους δασικούς χάρτες

Tη πρόσληψη από την Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. 70 ΠΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ειδικότητας Δασολόγων και 30 ΤΕ Δασοπόνων, με σύναψη σχετικών συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, προβλέπει κοινή απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Οικονομικών – Περιβάλλοντος και Ενέργειας που δημοσιεύτηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η πρόσληψη των εκατό συνολικά ατόμων θα πραγματοποιηθεί για την υποστήριξη των Διευθύνσεων Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, για την εκτέλεση εργασιών κατάρτισης, ανάρτησης, συμπλήρωσης και διόρθωσης των δασικών χαρτών της χώρας έως και την κύρωσή τους.

Η διάρκεια απασχόλησης τους ορίζεται έως οκτώ (8) μήνες, μη επιτρεπόμενης της μετατροπής των συμβάσεων αυτών σε αορίστου χρόνου. Το ακριβές χρονικό διάστημα της απασχόλησης τους θα οριστεί στην σχετική προκήρυξη.

Το ως άνω προσωπικό μετά την πρόσληψη του από την Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. και μετά από απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα κατανεμηθεί στις Διευθύνσεις Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας, σύμφωνα με την προκήρυξη των θέσεων (κατόπιν της σχετικής εισήγησης της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος, ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες της κάθε οργανικής μονάδας).

Σχετική απόφαση:
ΚΥΑ 158969/2987/18.9.2017 (Β´ 3327/21.09.2017) Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου από την Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. για την υποστήριξη των Διευθύνσεων Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας, για την εκτέλεση εργασιών κατάρτισης, ανάρτησης, συμπλήρωσης και διόρθωσης των δασικών χαρτών της χώρας έως και την κύρωσή τους.

.


Ενημερωθείτε για όλες τις αποφάσεις, ανακοινώσεις και προσκλήσεις πρόσληψης προσωπικού (ΠΕ Δασολογίας, ΤΕ Δασοπονίας, ΔΕ Ειδικοί δασικής προστασίας)  στους συνδέσμους «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ – ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» και «ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ»

PROSLIPSEIS

 

.

.

 ΚατηγορίεςΑπασχόληση, Δασική Υπηρεσία, Δασικοί Χάρτες

Tags: , , , , , ,

3 replies

  1. Ευχαριστώ!!!!

  2. Πως μπορω να δω το ΦΕΚ για τις προσλήψεις δασοπονων???

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: