Κοινή δήλωση των Ν. Βαρουχάκη, Γ. Παπαρουσόπουλου, Α. Ραλλάτου, Γ. Φούντα, μελών ΔΣ ΠΕΔΔΥ

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΤΩΝ
Ν. ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ , Γ. ΠΑΠΑΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, Α. ΡΑΛΛΑΤΟΥ, Γ. ΦΟΥΝΤΑ, ΜΕΛΩΝ ΔΣ ΠΕΔΔΥ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Με κατάπληξη λάβαμε σήμερα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο «Ανακοίνωση» της ΠΕΔΔΥ που υπογράφεται αορίστως από το Διοικητικό Συμβούλιο αντί να υπογράφεται όπως το καταστατικό ορίζει, από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα, με προφανή σκοπό να παραπλανήσει τον κλάδο πως δήθεν προσυπογράφει σύσσωμο το ΔΣ το απεργοσπαστικό της περιεχόμενο.

Με ευθύνη απέναντι στα μέλη της Ένωσης αλλά και με σεβασμό στις με αγώνες κατακτημένες δημοκρατικές και συλλογικές διαδικασίες, σας ενημερώνουμε ότι ουδέποτε συνεδρίασε το ΔΣ της ΠΕΔΔΥ προκειμένου να καταλήξει στα συγκεκριμένα συμπεράσματα και ουδέποτε συμφωνήθηκε έστω δια περιφοράς η έκδοση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης.

Η έκδοση ανακοινώσεων ιδιαίτερα όταν το περιεχόμενό τους λειτουργεί υπονομευτικά προς το διεκδικητικό πλαίσιο της προκηρυγμένης απεργίας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνεται καταλύοντας στοιχειώδεις διαδικασίες που διέπουν τα συλλογικά όργανα και δη τα συνδικαλιστικά.

Εκφράζουμε την απερίφραστη αντίθεσή μας με το απεργοσπαστικό περιεχόμενο της Ανακοίνωσης της 16ης Οκτώβρη 2017 και την απελπισμένη προσπάθεια δικαιολόγησης της στάσης της πλειοψηφίας του προεδρείου ρίχνοντας και λάσπη και παραμένουμε αταλάντευτοι στον απεργιακό αγώνα ενάντια στις λογής αξιολογήσεις που σκοπό έχουν να χειραγωγήσουν τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα και να χτυπήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα.

Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία του Προεδρείου της ΠΕΔΔΥ που καταστρατήγησε (και δεν είναι η πρώτη φορά) τις συλλογικές διαδικασίες και απαξίωσε τη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου.

Είμαστε αντίθετοι με την καταστρατήγηση κάθε στοιχειώδους σεβασμού και δεοντολογίας στις λειτουργίες του συνδικαλιστικού κινήματος.

​16/10/2017

.

.

.



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Επικαιρότητα

Tags: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading