Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Ευρωπαϊκό Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE – Ηράκλειο Κρήτης

Το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE (Greek LIFE Task Force – GR LTF) διοργανώνουν «Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Ευρωπαϊκό Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE», την Πέμπτη 26 Απριλίου, 09:30-17:00, στο Ξενοδοχείο Galaxy (Αίθουσα Plaza), στο Ηράκλειο Κρήτης, Λ. Δημοκρατίας 75, 71306.

Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο ενημέρωσης, υποστήριξης και συμβουλευτικής των δυνητικών δικαιούχων του Ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού Προγράμματος LIFE για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή και χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, ενώ το δεύτερο μέρος συμβουλευτικό.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί το Πρόγραμμα LIFE και το Νέο Πολυετές Πρόγραμμα LIFE 2018-2020, τα δύο υπο-προγράμμματα Περιβάλλον και Δράση για το Κλίμα, οδηγίες για την προετοιμασία μιας πρότασης, οι δράσεις της GR LTF και η πλατφόρμα υποστήριξης για το Πρόγραμμα LIFE. Επιπλέον, εκπρόσωποι έργων LIFE θα παρουσιάσουν καλές πρακτικές και αποτελέσματα των έργων τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση πραγματοποιούνται στη φόρμα εγγραφής.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα διεξαχθούν διμερείς συναντήσεις μεταξύ των Εμπειρογνωμόνων της GR LTF και των δυνητικών δικαιούχων, με σκοπό την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης πιθανών ιδεών/προτάσεων προς υποβολή. Η δήλωση συμμετοχής στις συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιηθεί κατά την προσέλευση στην εκδήλωση, στις 26 Απριλίου.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα.

 ΚατηγορίεςΕπικαιρότητα, Περιβάλλον

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: