Ορισμός μελών του Τεχνικού Συμβουλίου Δασών

6/2/2021 Ορισμός μελών του Τεχνικού Συμβουλίου Δασών για τα έτη 2021-2022

Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/03/2019
Με απόφαση του αναπλ. υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας ορίστηκαν τα μέλη του Τεχνικού Συμβουλίου Δασών, για τα επόμενα δυο χρόνια (2019-2020).

Πρόεδρος  

– Ιωσηφίδου Αφεντία, Πάρεδρος του Ν.Σ.Κ. στο Γραφείο του Νομικού Συμβούλου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αναπληρώτρια την Σωτηρία Κοσμά, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ. στο ίδιο Γραφείο του Υ.Π.ΕΝ.

Τακτικά μέλη

– Γκουντούφας Ευάγγελος, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α ́, Προϊστάμενος της Δ/νσης Προστασίας Δασών, με αναπληρωτή αυτού τον Τζαφέρο Στυλιανό, υπάλληλο του ιδίου κλάδου και βαθμού, Προϊστάμενο του Τμήματος Επιτρεπτών Επεμβάσεων στα Δασικά Εδάφη και Προστασίας Αστικών Χώρων Πρασίνου της ίδιας Δ/νσης.

– Τσιλίκουνας Σταύρος, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α ́, Προϊστάμενος της Δ/νσης Δασικών Έργων και Υποδομών, με αναπληρώτρια αυτού τη Μπατμάνογλου Ρεβέκκα, υπάλληλο κλάδου ΠΕ Περιβάλλοντος με βαθμό Α ́, Προϊσταμένη της Δ/νσης Προγραμματισμού και Δασικής Πολιτικής.

– Δρούγας Παναγιώτης, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α ́, Προϊστάμενος της Δ/νσης Διαχείρισης Δασών, με αναπληρωτή αυτού τον Μπόκαρη Νικόλαο, υπάλληλο του ιδίου κλάδου και βαθμού, Προϊστάμενο του Τμήματος Διαχείρισης Άγριας Ζωής και Θήρας Οικοσυστημάτων,της ίδιας Δ/νσης.

– Δρ. Καρέτσος Γεώργιος, Ερευνητής του Ινστιτούτου Μεσογειακών & Δασικών Οικοσυστημάτων του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, ως Τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια αυτού την Δρ. Τσαγκάρη Κωνσταντινιά, Ερευνήτρια του Ινστιτούτου Μεσογειακών & Δασικών Οικοσυστημάτων του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Εισηγητές ορίζονται αναλόγως των συζητούμενων θεμάτων, οι καθ΄ ύλη αρμόδιοι Τμηματάρχες των οικείων Δ/νσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας της Γενικής Δ/νσης Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ, με αναπληρωτές αυτών τους νόμιμους αναπληρωτές στα κύρια καθήκοντά τους.

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίστηκε η Τσουμάνη Βασιλεία, υπάλληλος του κλάδου ΤΕ Δασοπόνων με βαθμό Α΄, που υπηρετεί στην Δ/νση Δασικών Έργων και Υποδομών στο Τμήμα Δασικής Οδοποιίας, Μεταφορικών Εγκαταστάσεων και Δασικών Εργασιών ως Τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Κρεντήρη Παναγιώτα, του ιδίου κλάδου και βαθμού που υπηρετεί στην Δ/νση Προγραμματισμού και Δασικής Πολιτικής στο Τμήμα Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Δασικής Πολιτικής και Ανάπτυξης.

Η θητεία των μελών είναι διετής.ΚατηγορίεςΔασική Πολιτική, Δασική Υπηρεσία

Tags:

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: