Νέα αναβολή εκλογών και Γενικών Συνελεύσεων στις Κυνηγετικές Οργανώσεις

Στην αναβολή των Γενικών Συνελεύσεων και των εκλογικών διαδικασιών στους Κυνηγετικούς Συλλόγους για ένα μήνα ακόμα, μέχρι 30 Απριλίου 2020, προχώρησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Δεδομένου ότι συνεχίζουν να συντρέχουν οι λόγοι που επέβαλαν την αναστολή των Γενικών Συνελεύσεων και των εκλογικών διαδικασιών στους Κυνηγετικούς Συλλόγους (δείτε ΕΔΩ), που αφορούν στην πρόληψη της μετάδοσης του κωρονοϊού (COVID 19) σε μέλη των κυνηγετικών οργανώσεων, με νέα εγκύκλιο του ΥΠΕΝ παρατείνεται μέχρι 30/4/2020 η διάρκεια της αναστολής των καταστατικών διαδικασιών (Γενικών Συνελεύσεων και εκλογικών διαδικασιών) και συνεπώς και η θητεία των υφιστάμενων Διοικητικών Συμβουλίων των Κυνηγετικών Οργανώσεων.

Όπως αναφέρει η εγκύκλιος, θα ακολουθήσει επαναξιολόγηση της κατάστασης με βάση τα δεδομένα της επόμενης χρονικής περιόδου και παροχή των σχετικών οδηγιών με νεώτερη εγκύκλιο της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος της Γενικής Γραμματείας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του ΥΠΕΝ.

Επίσης, στην ίδια εγκύκλιο γίνεται επισήμανση για την πιστή τήρηση των κανόνων υγιεινής και τη συμμόρφωση των μελών των Κυνηγετικών Οργανώσεων με τις κεντρικά εκδιδόμενες οδηγίες.

Σχετικό αρχείο:
Εγκύκλιος ΥΠΕΝ/ΔΔΔ/31928/847/31.03.2020 (ΑΔΑ: 9ΨΜ54653Π8-ΥΥΥ) Παράταση προθεσμιών – Αναβολή των καταστατικών διαδικασιών στις Κυνηγετικές Οργανώσεις (Γενικών Συνελεύσεων και εκλογικών διαδικασιών).
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [477.99 KB]

 

 

 ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Θήρα

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: