Τροχαίο με αγριογούρουνο στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Αυγούστου στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της εξόδου προς Σιάτιστα). Από τη σύγκρουση μια γυναίκα τραυματίστηκε (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ελαφρά στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο), προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητο, το οποίο απομακρύνθηκε με φορτηγό εταιρείας οδικής βοήθειας, ενώ το νεκρό αγριογούρουνο μεταφέρθηκε με το ιδιωτικό αγροτικό όχημα του Θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Γρεβενών.

Όπως αναφέρει η ΚΟΜΑΘ, η Ελληνική Αστυνομία ειδοποίησε τον Συντονιστή Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Δυτ. Μακεδονίας κ. Λάλλο που αμέσως έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος, μαζί με τον Θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Γρεβενών, κ. Τσουφλίδη. Η ΚΟΜΑΘ ενημέρωσε τη Δασική Υπηρεσία και με ενέργειες της Δ/ντριας Δασών Γρεβενών και παρουσία Δασοφύλακα το νεκρό αγριογούρουνο μεταφέρθηκε σε εγκαταστάσεις της Δασικής Υπηρεσίας ώστε την επαύριο να γίνει υγειονομική ταφή.

Είναι συχνά τα τροχαία στην Εγνατία Οδό, παρά την περίφραξη, ενώ πριν από λίγο καιρό σημειώθηκε τροχαίο ακόμα και με αγριόγιδο.

https://www.hunters.gr



ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading