Έγκριση των προϋπολογισμών 28 Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών και του ΟΦΥΠΕΚΑ

Έγκριση των προϋπολογισμών οικονομικού έτους 2021 είκοσι οκτώ (28) λειτουργούντων Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών και του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.).

Με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας εγκρίθηκαν οι προϋπολογισμοί οικονομικού έτους 2021 των είκοσι οκτώ (28) λειτουργούντων Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΦΔΠΠ) και του νεοσύστατου Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.)

Για τους 28 ΦΔΠΠ, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό, το σύνολο των προβλεπόμενων εσόδων ανέρχεται στο ποσό των 24.908.606 € ενώ των προβλεπόμενων εξόδων στο ποσό των 24.876.455 €. Τα έσοδα και τα έξοδα στο προϋπολογισμό του ΟΦΥΠΕΚΑ ανέρχονται στο ποσό των 450.000 €.

Ο ΦΔ Λίμνης Κερκίνης εμφανίζει τον υψηλότερο προϋπολογισμό, με τα έσοδα του να ανέρχονται στο ποσό 2.045.479 €, ενώ ο ΦΔ Εθνικού Δρυμού Παρανσσού τον χαμηλότερο, με έσοδα 358.110 €.

Όπως αναφέρει η υ.α., οι διοικήσεις των εν λόγω φορέων υποχρεούνται να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρχουν αρνητικές αποκλίσεις από τους εγκεκριμένους δημοσιονομικούς στόχους, λαμβάνοντας εγκαίρως όλα τα απαραίτητα μέτρα προς το σκοπό αυτό.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [674.56 KB]ΚατηγορίεςΠροστατευόμενες περιοχές

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: