Διαδικτυακή Εκδήλωση: «Επισιτιστική κρίση: Μύθος ή Πραγματικότητα»

Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα: “Επισιτιστική κρίση: Μύθος ή Πραγματικότητα” διοργανώνει η παράταξη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΓΕΚ).

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 31.05.2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:45 μέσω Zoom. Σύνδεσμος σύνδεσης: https://us02web.zoom.us/j/82306803594?pwd=45exvuQtXrBf5wHN13AQzkbwx7J1lD.1

Η εκδήλωση, αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς πετυχημένων εκδηλώσεων-συζητήσεων της ΓΕΚ με θέματα επικαιρότητας που απασχολούν όχι μόνο τη γεωτεχνική κοινότητα, αλλά ολόκληρη την κοινωνία.

Με την αύξηση του κόστους παραγωγής σε μια σειρά προϊόντων βασικής διατροφής και ιδιαίτερα με την κατακόρυφη αύξηση της τιμής της ενέργειας, αλλά και με την όξυνση του προβλήματος λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η οποία χαρακτηρίζεται από ορισμένους ως ο “σιτοβολώνας” της Ευρώπης, αλλά και της επιβολής του εμπορικού εμπάργκο στη Ρωσία που στερεί την εισαγωγή σιτηρών και λιπασμάτων, αρκετοί θεωρούν ότι ο κίνδυνος της επισιτιστικής κρίσης στη χώρα μας είναι προ των πυλών.

Είναι όμως τα πράγματα έτσι;

Το ερώτημα αυτό θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε με τη βοήθεια εκλεκτών προσκεκλημένων ομιλητών και όσων μας τιμήσετε με την συμμετοχή σας!

Η εκδήλωση δημιουργεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία εξαγωγής ουσιαστικών συμπερασμάτων που θα βοηθήσουν, όχι μόνο τη ΓΕΚ στη διαμόρφωση θέσης για το ουσιαστικό αυτό ζήτημα, εάν υφίσταται, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία στην ανάδειξη τρόπων υπέρβασης του προβλήματος αν κάτι τέτοιο είναι δυνατό.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

 ΚατηγορίεςΣυνέδρια - Ημερίδες

Tags: ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: