Συγκρότηση Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Σ.Ι.Δ.) με έδρα τα Ιωάννινα


Στη συγκρότηση του Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Σ.Ι.Δ.), με έδρα τα Ιωάννινα, για τα έτη 2023 – 2024, προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Αναλυτικότερα, με την ΥΠΕΝ/ΔΔΥ/55403/5048/18.05.2023 απόφαση συγκροτείται το Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δασών με έδρα τα Ιωάννινα, με τα εξής μέλη:

  1. Τον Αλέξανδρο Παλούκη, Πρόεδρο Εφετών του Συμβουλίου, με αναπληρώτριά του την Παναγιώτα Γκόγκου, Εφέτη.
  2. Την Αναστασία Σαπουνοπούλου, Εφέτη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της τη Φωτεινή Λιάρα, Εφέτη.
  3. Την Άννα Πιπίνη, Εφέτη, με αναπληρώτριά της την Ευμορφία Καραβασίλη, Εφέτη.
  4.  Την Αναστασία Καλτσά, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ. η οποία υπηρετεί στο Δικαστικό Γραφείο Ιωαννίνων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Ελένη Θεοδώρου, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Δικαστικό Γραφείο Αγρινίου.
  5. Τον Γεώργιο Λεοντάρη, Δασολόγο, της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Νικόλαο Κανελλόπουλο, Δασολόγο, υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης.
  6. Τη Σπυριδούλα Ζώη, υπάλληλο του Δασαρχείου Ιωαννίνων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της τη Σταυρούλα Σέλη, Δασολόγο, υπάλληλο του Δασαρχείου Ιωαννίνων.

Ως Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζεται ο Βασίλειος Λύκος, Δασοπόνο, υπάλληλος της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου, Δασοπόνο της ίδιας υπηρεσίας.

Η θητεία των ανωτέρω μελών λήγει την 31-12-2024


 ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: