ΥΠΕΝ: Να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την έκδοση των αδειών θήρας

Να ξεκινήσουν άμεσα τις διαδικασίες για την έκδοση των αδειών θήρας καλούνται οι Δασικές Υπηρεσίες σύμφωνα με εξαιρετικά επείγον έγγραφο που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Στο έγγραφο με αποδέκτες τις περιφερειακές δασικές υπηρεσίες τονίζεται ότι έχουν δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις για τον καθορισμό των συνδρομών των κυνηγών στις Κυνηγετικές Οργανώσεις και για τον καθορισμό των τελών που καταβάλλουν αντίστοιχα οι κυνηγοί υπέρ του Δημοσίου.

Το ύψος των προβλεπόμενων τελών υπέρ δημοσίου και οι συνδρομές που καταβάλλουν οι κυνηγοί στις κυνηγετικές οργανώσεις, καθορίστηκαν με τις προαναφερόμενες αποφάσεις στο ύψος της περσινής κυνηγετικής περιόδου, για τις αντίστοιχες κατηγορίες αδειών θήρας.

Κατόπιν των ανωτέρω, ενόψει της επικείμενης έκδοσης και της ετήσιας ρυθμιστικής απόφασης για τη θήρα και προκειμένου να αποφευχθεί η διοικητική επιβάρυνση και ο φόρτος εργασίας των υπηρεσιών ή των κυνηγετικών οργανώσεων, που συμμετέχουν στη διαδικασία έκδοσης των αδειών Θήρας, καλούνται οι Δασικές Υπηρεσίες όπως ξεκινήσουν άμεσα τις διαδικασίες για την έκδοση των αδειών θήρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΔΕΙΑΣ ΘΗΡΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ενημερωθείτε για οτιδήποτε αφορά τη νέα κυνηγετική περίοδο 2023-2024
στο σύνδεσμο:
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΗΡΑΣ 2023-2024ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Αρέσει σε %d bloggers: