Κι άλλη νεκρή αρκούδα στην Καστοριά (video)

arkouda1

Χθες το βράδυ (23:00), δυστυχώς, είχαμε ένα ατύχημα σε επαρχιακή οδό, παραλίμνια κοντά στην Γ.Ε.Ο.Κ με νεαρή αρκούδα στην Καστοριά.

Τα μέλη της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος όταν έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το ζώο βάρια τραυματισμένο με εμφανείς κακώσεις στην περιοχή του κεφαλιού και με πολλαπλά κατάγματα στο πίσω αριστερό πόδι, πιθανόν και στην λεκάνη. Έγινε μια υπερπροσπάθεια έως τις πρώτες πρωινές ώρες (4:30 ) από μέλη της Ε.Π.Π., την Δασική Υπηρεσία και Αστυνομία Καστοριάς ώστε να μεταφερθεί το περιστατικό σε κλινική …αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό και το αρκουδάκι δεν άντεξε έως το πρωί.

Στην συνέχεια το ζώο μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και φυλασσόμενο χώρο της Δασικής Υπηρεσίας για περαιτέρω εξετάσεις και την μετέπιπτα ταφή του όπως προβλέπετε και από την ισχύουσα νομοθεσία.

Ευτυχώς, ο οδηγός του οχήματος είναι καλά στην υγεία του γλιτώνοντας από μια αρκετά μεγάλη σύγκρουση μόνο με υλικές ζημιές. Επισημαίνουμε στους φίλους οδηγούς που κινούνται σε επαρχιακούς δρόμους στην περιοχή Καστοριάς να έχουν αυξημένη την προσοχή τους, διότι λόγο εποχής καρποφορίας των δένδρων υπάρχει μεγάλη κινητικότητα ζώων.

Εταιρία Προστασίας Περιβάλλοντος

Πηγή: www.sentra.com.grΚατηγορίεςΆγρια Ζωή

Tags: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: