Συμβάσεις εργαζομένων στους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών

ypen

Την παραμονή των Χριστουγέννων, το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου που αφορά τις συμβάσεις των εργαζομένων στους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών.

Αθήνα, 24 Δεκεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου

Αναφορικά με τις ανησυχίες που διαδίδονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σχετικά με την παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων στους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, από το Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού ΠΕΝ ανακοινώνεται ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η οριστική επίλυση του θέματος, μέχρι το τέλος του χρόνου.

Να θυμίσουμε ότι τις αμέσως προηγούμενες ημέρες, δημοσιεύματα στο Τύπο ανέφεραν ότι η ρύθμιση για την ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού 28 φορέων διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών (περί τα 380 άτομα, επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό), που λήγουν 31 Δεκεμβρίου, έφθασε στη Βουλή 15 ημέρες πριν από το τέλος του 2015, σε ένα σχέδιο νόμου που τελικά αποσύρθηκε (Δείτε ΕΔΩ).

.

.

.

.


Γίνετε ενεργά η πηγή του dasarxeio.com Στείλτε κείμενα, ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο dasarxeio@gmail.com

logo_dokimastiko

 ΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

%d