Ο κ. Ν. Θεοδωρίδης συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου

Ο κ. Νίκος Θεοδωρίδης επελέγη από το ΑΣΕΠ κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας, στην οποία συμμετείχαν ακόμη 11 υποψήφιοι, ως ο καταλληλότερος για την θέση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Ο φάκελος έχει ήδη διαβιβαστεί στο Υπουργείο Εσωτερικών, που ζήτησε στοιχεία του κ. Θεοδωρίδη προκειμένου να κινήσει την διαδικασία έκδοσης απόφασης και δημοσίευσης της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ο κ. Θεοδωρίδης εκτελεί καθήκοντα γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου από την 6η Φεβρουαρίου 2015 έως και σήμερα, τίτλος που μεταλλάσσεται πλέον σε «συντονιστή».

Ο κ. Θεοδωρίδης γεννήθηκε στα Αλωνάκια του Νομού Κοζάνης από γονείς γεωργούς. Διορίστηκε ως δασολόγος στις 15-4-1983 στη Διεύθυνση Δασών Ν. Δωδεκανήσου στη Ρόδο (περιφερειακή υπηρεσία του ΥΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ), όπου διαμένει έκτοτε μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Τερψιχόρη Δελόγλου και έχουν μία κόρη.

Είναι πτυχιούχος Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (M.Sc.) και Διδάκτορας (Ph.D.) της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ.

Πηγή:www.dimokratiki.grΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: