Ημερίδα για το κυνήγι στα νησιά από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Χίου

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου «Άρτεμις» και η Κυνηγετική Ομοσπονδία Αρχιπελάγους, συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Κυνήγι στο Αρχιπέλαγος» στην αίθουσα συνεδρίων του Ομήρειου Π.Κ. του Δήμου Χίου το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 6:30 το απόγευμα.

Ομιλητές θα είναι:

  1. Ιωάννης Πολυχρόνης Πρόεδρος Δ.Σ. της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης με θέμα « Το έργο της θηροφυλακής των κυνηγετικών οργανώσεων»
  2. Κυριάκος Σκορδάς MSc Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος Διευθυντής Υποστήριξης Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης με θέμα «Διαχείριση μεταναστευτικών ειδών και κυνηγετικές οργανώσεις (Ορτύκι, Τρυγόνι, Μπεκάτσα).
  3. Φώτω Κόνσολα  MSc Δασοπόνος – Περιβαλλοντολόγος Επιστημονική Συνεργάτιδα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Αρχιπελάγους με θέμα «Δράσεις ενίσχυσης Άγριας Ζωής»
  4. Κωνσταντίνος Καράβολας Δάσκαλος Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Θολοποταμίου και μέλος του Σκοπευτικού Ομίλου Χίου με θέμα: «Ασφαλής χρήση κυνηγετικού όπλου»
  5. Παναγιώτης Καρατζάνος Dr. Παθολογίας Κτηνιατρικής σχολής Θεσσαλονίκης με θέμα «Πρώτες βοήθειες στο κυνηγότοπο για τα σκυλιά».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα σε μέλη, φίλους, υπηρεσίες και οργανισμούς  που έχουν βοηθήσει διαχρονικά στην επίτευξη του έργου του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου.ΚατηγορίεςΘήρα, Συνέδρια - Ημερίδες

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: