Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δασών, Δασικών, Χορτολιβαδικών και Βραχωδών Εκτάσεων στον Πειραιά

 

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δασών, Κ. Αραβώση, συγκροτείται Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δασών, Δασικών, Χορτολιβαδικών και Βραχωδών Εκτάσεων (ΣΙΔΧΒΕ) με έδρα τον Πειραιά, αποτελούμενο από τους:

  1. Ιωάννα Παχή, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια Πρόεδρο την Όλγα Παπαχρήστου, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., οι οποίες υπηρετούν στο Γραφείο Νομικού Συμβουλίου Πειραιά.
  2. Αριστείδη Κουμούτση, ΠΕ Μηχανικών, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης της Κτηματικής Υπηρεσίας Πειραιά-Νήσων και Δυτικής Αττικής, με αναπληρωτή του τον Δημήτριο Κουλούκη, ΠΕ Μηχανικών, νόμιμο αναπληρωτή του ως άνω Προϊσταμένου.
  3. Σοφία Μυτελέτση, ΠΕ Γεωτεχνικών (Δασολόγο), Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών Πειραιά, με αναπληρώτριά της την Κωνσταντίνα Καρέλη ΠΕ Γεωτεχνικών (Δασολόγο), νόμιμη αναπληρώτρια της ως άνω Προϊσταμένης.

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η Αναστασία Γαζή, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, υπάλληλος της Διεύθυνσης Δασών Πειραιά, με αναπληρώτριά της την Φωτεινή Νικολάου, ΤΕ Δασοπονίας, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.

Σχετικό αρχείο:
ΥΠΕΝ/ΔΔΥ/50917/4722/09.05.2023 (ΑΔΑ: ΨΔ794653Π8-ΡΩΒ) Συγκρότηση Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών, Δασικών, Χορτολιβαδικών και Βραχωδών Εκτάσεων (ΣΙΔΧΒΕ) με έδρα τον Πειραιά.


ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Δασικοί Χάρτες

Tags: , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: