Τοποθέτηση Προϊσταμένων στις Διευθύνσεις Δασών και τα Δασαρχεία της ΕΕΔΠ Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου

Με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κ. Σκρέκα, τοποθετούνται προϊστάμενοι στις Διευθύνσεις Δασών και τα Δασαρχεία της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, οι εξής:

 1. Την τοποθέτηση του Παναγιωτόπουλου Γεωργίου του Άγγελου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δασών Αχαΐας.
 2. Την τοποθέτηση του Βαρβατσούλη Σταύρου του Δημητρίου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Πατρών.
 3. Την τοποθέτηση της Χρονοπούλου Παναγιώτας του Δημητρίου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένης του Δασαρχείου Αιγίου.
 4. Την τοποθέτηση της Κολλύρου Αικατερίνης του Κωνσταντίνου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένης του Δασαρχείου Καλαβρύτων.
 5. Την τοποθέτηση της Λεπίδη Αναστασίας του Ανδρέα, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Δασών Αιτωλοακαρνανίας.
 6. Την τοποθέτηση του Δημητριάδη Γεωργίου του Αθανασίου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Μεσολογγίου.
 7. Την επανατοποθέτηση του Ράπτη Γεωργίου του Σπυρίδωνα, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Ναυπάκτου.
 8. Την επανατοποθέτηση της Πολίτη Αλεξάνδρας του Βασιλείου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένης του Δασαρχείου Αγρινίου.
 9. Την τοποθέτηση του Θεοχαρόπουλου Δημοσθένη του Γεωργίου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Αμφιλοχίας.
 10. Την τοποθέτηση της Τσάκωνα Αγγελικής του Γεωργίου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Δασών Ηλείας.
 11. Την τοποθέτηση του Λάττα Παναγιώτη του Γεωργίου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Πύργου.
 12. Την τοποθέτηση του Μποβολέτη Βασιλείου του Αλεξίου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Αμαλιάδας.
 13. Την επανατοποθέτηση του Γιακουμή Βασιλείου του Ευσταθίου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Ολυμπίας.
 14. Την τοποθέτηση της Καρούντζου Σωσάννας του Κωνσταντίνου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Δασών Αρκαδίας.
 15. Την επανατοποθέτηση του Αργειτάκη Αθανασίου του Γεωργίου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Τρίπολης.
 16. Την τοποθέτηση της Σαράντη Βασιλικής του Γεωργίου του κλάδου ΤΕ Δασοπονίας με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένης του Δασαρχείου Βυτίνας.
 17. Την τοποθέτηση του Πετρή Δημητρίου του Σταματίου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Κυνουρίας.
 18. Την τοποθέτηση του Βαρδάκα Ευαγγέλου του Γεωργίου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας.
 19. Την τοποθέτηση του Μπλάνου Γεωργίου του Χρήστου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δασών Κορινθίας.
 20. Την τοποθέτηση του Αδάμ Αλεξίου του Νικολάου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Κορίνθου.
 21. Την τοποθέτηση του Χίνου Κωνσταντίνου του Παναγιώτη, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Ξυλοκάστρου.
 22. Την τοποθέτηση του Κοντάκου Ηλία του Τρύφωνα, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δασών Λακωνίας.
 23. Την τοποθέτηση του Ζάκκα Γεωργίου του Θεοδώρου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Σπάρτης.
 24. Την επανατοποθέτηση του Λαδικού Σπυρίδωνα του Γερασίμου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Γυθείου.
 25. Την τοποθέτηση του Καλογερίνη Παναγιώτη του Κωνσταντίνου, του κλάδου ΤΕ Δασοπονίας, με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Μολάων.
 26. Την επανατοποθέτηση του Σωτηρόπουλου Γεωργίου του Νικολάου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δασών Μεσσηνίας.
 27. Την επανατοποθέτηση του Κατσίποδα Σπυρίδωνα του Γεωργίου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Καλαμάτας.
 28. Την τοποθέτηση του Σκάρπου Ευαγγέλου του Σπυρίδωνος, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου του Δασαρχείου Κυπαρισσίας.
 29. Την τοποθέτηση της Κρητικού Ζαΐρας-Αικατερίνης του Σπυρίδωνος, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Δασών Κέρκυρας.
 30. Την τοποθέτηση της Χριστοδούλου Χάιδως του Σταμουλάκη, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Δασών Ζακύνθου.
 31. Την επανατοποθέτηση της Λύτρα Άννας του Ιωάννη, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δασών Κεφαλληνίας.
 32. Την τοποθέτηση του Κοντογεώργη Αθανασίου του Ηλία, του κλάδου ΤΕ Δασοπονίας με βαθμό Α’, στη θέση Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δασών Λευκάδας.

Η τοποθέτηση των ανωτέρω προϊσταμένων, λήγει αυτοδικαίως με την επιλογή και τοποθέτηση προϊσταμένων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 84 έως 86 του ν. 3528/2007.

Σχετική απόφαση:
ΥΠΕΝ/ΔΔΥ/14733/1400/10.2.2023 (ΑΔΑ: 6ΘΥ84653Π8-ΩΘΥ) Τοποθέτηση Προϊσταμένων στις Διευθύνσεις Δασών και τα Δασαρχεία, της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδας Ιονίου του ΥΠΕΝ.

 ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: