Δ/νση Δασών Ανατολικής Αττικής: Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού

Η Διεύθυνση Δασών Ανατολικής Αττικής της ΕΕΔΠ Αττικής θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις εποχικού προσωπικού σχέσης εργασίας ΙΔΟΧ για δύο (2) υπάλληλους του κλάδου ΠΕ Δασολόγων και έναν (1) υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Δασοπόνων, με απασχόληση έως οκτώ (8) μήνες, στη Διεύθυνση Δασών Ανατολικής Αττικής της ΕΕΔΠ Αττικής.

Βασικό κριτήριο για την κατάταξη των υποψηφίων θα είναι η εντοπιότητα. Συγκεκριμένα οι Περιφερειακές ενότητες του Νομού Αττικής και σε περίπτωση μη πλήρωσης των θέσεων, αυτές θα καλυφθούν από υποψήφιους με μόνιμη κατοικία άλλης Π.Ε. της χώρας.

Στην περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις του κλάδου ΠΕ Δασολόγων, θα καλυφθούν από υποψηφίους του κλάδου ΤΕ Δασοπόνων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 65ο έτος, να έχουν φυσική υγεία και καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων της προς πλήρωση θέσης και να μην έχουν κωλύματα του άρθρου 8 του ν. 3528/2007 (Α’ 26), με την επιφύλαξη της παρ.6 του άρθρου 4 του ν. 2207/1994 (Α’ 65).

Η ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ θα υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dash_anat_attikh@eedpatt.ypen.gr από Τρίτη 10/10/2023 μέχρι και τη Δευτέρα 16/10/2023 και ώρα 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται: Διεύθυνση Δασών Ανατ. Αττικής και στην αρμόδια υπάλληλο κ. Αθανασία Κουτσιούκη τηλ. 2106395280.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (με υπόδειγμα Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης)




ΚατηγορίεςΑπασχόληση, Δασική Υπηρεσία

Tags: , , , , , , , , ,

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading