Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Ινστιτούτου Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων

elgo dimitra

Το Ινστιτούτο Μεσογειακών και Δασικών Οικοσυστημάτων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος LIFE11NAT/GR/1014 “ForOpenForests” «Conservation of Priority Forests and Forest Openings in “Ethnikos Drymos Oitis” and “Oros Kallidromo” of Sterea Ellada»

Η συναφθείσα σύμβαση μίσθωσης έργου θα έχει διάρκεια 12 μήνες από την υπογραφή της: αρχές Ιανουαρίου 2016. Το ποσό της αμοιβής για το ανατιθέμενο έργο ορίζεται στα 19.680 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, θα καταβληθεί δε, με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών του αντισυμβαλλόμενου.

Ημερομηνία Λήξης Υποβολής Προσφορών: Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00

Περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο απασχόλησης, τα απαιτούμενα προσόντα, τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής και την διαδικασία επιλογής στην αριθ. 2346/15-12-2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με το συνημμένο Σχέδιο υποβολής πρότασης.

Σχετικό αρχείο:


Γίνετε ενεργά η πηγή του dasarxeio.com. Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο dasarxeio@gmail.com


logo_dokimastiko

 ΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: